Prijslijst

Nieuwe prijzen vanaf 13/12/2021

  • 2u wellness zal 110€ bedragen ipv €105
  • 2u30 wellness zal 130€ bedragen ipv €125

Tarieven voor langere verblijven , arrangementen of consumpties blijven ongewijzigd!

Lieve klanten/vrienden, wat ben ik een gelukkig persoon als ik terugblik op het afgelopen jaar. Voor niemand was het een eenvoudig jaar… maar jullie loyaliteit en massale terugkomst deden bijna alle negativiteit van de coronacrisis verdwijnen. Dat er nog steeds een mooie toekomst voor ogen ligt is dan ook heel duidelijk geworden. Hiervoor wil ik me blijven inzetten om jullie de beste service te kunnen verlenen en zelfs verbeteren waar het kan! Zo werden alle vervallen geschenkbonnen steeds aanvaard, het badlinnen blijft zoals steeds gratis aangeboden, de verzorgingsproducten zijn en blijven van professionele hoog kwalitatieve merken, we investeerde in een nieuwe warmtepomp die zorgt dat het zwembadwater warmer en ook langer verwarmd kan worden (hier genoot u het afgelopen jaar reeds van), de haard binnen werd recent vervangen naar een geschikter model, en als kers op de taart zal er vanaf januari een gloednieuwe website zijn waarbij de online kalender overzichtelijker te raadplegen is.
Kortom iedere kans tot verbetering is niet onbenut gebleven. Om deze fantastische meerwaarden te kunnen dragen, zal ik mijn basistarief MINIMAAL en slechts DEELS aanpassen.

Vanaf 13/12 (ik informeer graag ruim op voorhand) zullen de nieuwe tarieven van kracht gaan. De reeds gemaakte reservaties blijven uiteraard ongewijzigd.

Ik hoop jullie hier transparant en eerlijk in te hebben kunnen communiceren en sta zoals altijd 7 dagen op 7 paraat om het beste van mezelf te geven, en bij te dragen aan jullie geluk en welzijn.

Julie

Prijzen

Onze prijzen zijn steeds voorzien voor 2 personen. (meerdere personen en kinderen niet mogelijk) met inbegrip van handdoeken, douchegel en shampoo, scrubzout en gebruik van haardroger.

Het huren van de wellness ruimte is mogelijk vanaf 2 uur. Verlengen is mogelijk per half uur.

Bij een reservatie vanaf 3u is er steeds een fles alcoholische drank inbegrepen (of het equivalent in frisdrank) naar keuze uit onze minibar.

2u wellness€ 105

2u30 wellness€ 125

3u wellness€ 150

3u30 wellness€ 175

4u wellness€ 200

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een origineel geschenk? Dit is mogelijk met een cadeaubon volledig volgens uw budget.
Wij bieden cadeaubonnen volledig op maat met een geldigheidsdatum van 1 jaar. Ze worden steeds met de nodige zorg en originaliteit verpakt, zo wordt het geven even leuk als het krijgen. Hierdoor kan een cadeaubon enkel op ons adres worden afgehaald en niet worden verzonden.

B2B: Voor bedrijven die in grotere aantallen cadeaubonnen wensen aan te kopen hanteren wij aangepaste tarieven.

Reserveren

Reserveren kan eenvoudig op het nr 0491/233.001 of boek je reservatie online. Reservaties binnen de 48u dienen telefonisch te gebeuren.
Dinsdagavond zijn wij gesloten.