Onze Whirlpool

Onze Whirlpool

whirlpool-info

Positie 1 & 2:

Onze WhirlpoolZes jets gericht op de dorsale en dorsolaterale spieren, één op de achterkant van elk been en twee op elke kuit.

Effecten:

Intensieve behandeling van de rugspieren. Bevordert de bloedsomloop en het lymfestelsel, zorgt voor een aangename spierontspanning en verlicht klachten veroorzaakt door de dagelijkse spanningen, een slechte houding of sporadische en ongewone overbelasting. De doorbloeding wordt verbeterd door een massage van de benen en kuiten, die tevens een lipo-actieve en modellerende werking van het lichaam heeft bij schoonheidsbehandelingen. De massage met waterstralen op de kuiten werkt spierontspannend bij overmatige fysieke inspanning.

Positie 3 & 4:

Effecten:
De waterstralen op de romp dragen bij tot het ontladen van spierspanningen in de bovenrug en bevorderen de doorbloeding en het lymfestelsel. De beenmassage werkt kalmerend op spier- en gewrichtspijn, vooral bij mensen die langdurig staan of lange afstanden lopen, mensen met overgewicht, of die herstellen van een knieletsel. In alle gevallen brengt de massage heerlijk tot rust en draagt het bij tot een betere slaap.