Sauna
Onze Sauna is ongetwijfeld een streling voor ieders oog. Ze is speciaal ontworpen om zalig in weg te dromen. De voorgevormde ligplaatsen dragen bij tot een maximaal comfort en ondersteuning van je lichaam. Tevens is er een sterrenhemel met kleurentherapie die lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie brengt.
Whirlpool
Onze Whirlpool omvat verschillende massagejets gepositioneerd in voorgevormde ergonomische ligbanken. Zalig voor het lichaam, uitstekend voor de geest. Lees meer...
Stoombad
Geniet van het stijlvolle interieur van dit mozaiek stoombad. Een stoombad heeft een aangename werking op de luchtwegen, ontspant de spieren en brengt de vochtbalans van het lichaam terug op peil. Een douche erna en je voelt je herboren.
Verwarmd zwembad (seizoen)
Vanaf mei tot 1 november is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het verwarmde zwembad. Er is een terras met ligbedden en een zithoek om zalig te genieten bij mooi weer.
Buitenjacuzzi
Heerlijk wegdromen onder de sterrenhemel of genieten in volle zon.
Buitenterras
In de zomermaanden is het heerlijk genieten in de lounge aan het zwembad!
Relax ruimte
De relax ruimte is een belangrijk onderdeel van het saunagebeuren. Het opwarmen en afkoelen vraagt heel wat van je lichaam waardoor een rustpauze aangewezen is. Met zicht op een prachtige tuin of lekker gezellig aan de gashaard met een aangepast drankje is tot rust komen heel eenvoudig.
Vlarem normen
Uw Hygiëne & gezondheid komen op de eerste plaats! Sauna Au Bain Julie voldoet aan de strenge normen van waterkwaliteit en hygiëne opgelegd door de Vlarem-wetgeving. Lees meer...